Downloads

Op deze pagina vindt u handige documenten, de nieuwsbrief en voorbeelden die u vrij kunt downloaden. Daarnaast treft u een compact productaanbod dat regelmatig wordt aangevuld.

Nieuwsbrief

Indien u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief, ontvangt u binnen enkele minuten een e-mail op het door u opgegeven mailadres. Stuur een reply om uw mailadres en aanmelding te bevestigen. Na ontvangst van uw bevestiging wordt de nieuwsbrief aan u verzonden. U kunt zich te allen tijde weer afmelden door de link onderaan de nieuwsbrief aan te klikken. U kunt ook een mail sturen naar info@bureau-splash.nl met in de onderwerpregel: afmelden nieuwsbrief.

klik hier voor een voorbeeld van de nieuwsbrief
klik hier om u aan te melden voor de nieuwsbrief

Ondernemen met Passie

Twintig portretten van Groningse ondernemers, die een boekje opendoen over hun ondernemerschap, hun drijfveren. Maar ook over de vraag waar ze de energie vandaan halen om de soms doldwaze dingen te doen die ze doen.

Auteurs: Marloes de Bie en Bram Hügel
Gebonden uitgave, 52 blz. full colour, ISBN 978-94-90461-01-0
Een uitgave van Bureau Splash en Bibit, 2009
Prijs: € 12,95 (excl. verzendkosten)

Ja, ik wil graag een exemplaar van Ondernemen met Passie bestellen


White papers

Kennis is macht. Gedeelde kennis is machtiger. Met dit gegeven als uitgangspunt, vindt u hier voorlopig twee white papers boordevol praktische informatie en voorbeelden met schrijven als kernthema.

white paper ‘Hoe schrijf ik een pakkend artikel?’ (in voorbereiding)
white paper ‘Journalistiek schrijven’ (in voorbereiding)


Flowcharts

Flowcharts of stroomdiagrammen zijn handige hulpmiddelen om een systeem of proces mee te vangen. Zij vormen altijd het sluitstuk van een grondig proces van meten, hoofdpunten benoemen, schrappen en in kaart brengen. Voorlopig twee flowcharts om een indruk te geven van de mogelijkheden.

flowchart 1 'Procesbeschrijving'
flowchart 2 'Organigram'

Algemene Voorwaarden

Een uitgebreide versie van de Algemene Voorwaarden zoals die gehanteerd wordt door Bureau Splash en die tevens is gedeponeerd bij de KvK

klik hier voor een PDF van de Algemene Voorwaarden